Frumusetea vine mana in mana cu sanatatea! La Medicover iti oferim Tratamentul Gerovital H3 fiole care ajuta la mentinerea frumusetii prin preventia imbatranirii organismului.

Imbatranirea biologica este un fenomen care consta in scaderea lenta a capacitatii de adaptare a organismului. Stiinta arata ca imbatranirea nu este o boala, desi multi oameni confunda imbatranirea cu bolile care apar la persoanele in varsta.

Insa combinatia dintre boli si imbatranire biologica poate duce la scaderea rezervelor organismului si la fragilitate, de unde importanta abordarii in practica atat a bolilor cat si a imbatranirii pentru asigurarea unei stari optime de sanatate.

Gerovital H3, descoperirea Anei Aslan, este un tratament de preventia imbatranirii celulare, bine tolerat de organism, disponibil acum in Clinica Medicover The Bridge.

Orice persoana de la 40 de ani in sus poate beneficia de tratament, fara a se impune o limita maxima de varsta.

Acord procesare date

Daca dai click pe butonul "TRIMITE", esti de acord cu termenii si conditiile si politica de confidentialitate Medicover Romania

Fa o programare la consultatie

Sau solicita informatii suplimentare

021 9896

Terapia injectabila cu procaina clorhidrat consta in 10 sedinte zilnice. Ca si in cazul altor tratamente, se impune un protocol medical de calificare a pacientului si terapia sub supraveghere medicala. Cheia succesului in tratamentul cu Gerovital H3 este consecventa, iar recomandarea este sa se deruleze sub monitorizare periodica. De asemenea, este necesara si respectarea unor recomandari privind stilul de viata.

TRATAMENT GEROVITAL H3 FIOLE

SPECIALIST MEDICAL

Dr. Mihai Zamfir, medic specialist Geriatrie-Gerontologie, cu peste 10 de ani de experienta in Geriatrie si Gerontologie si membru in Asociatii si Societati de specialitate, efectueaza tratamentul cu Gerovital H3 fiole in Clinica Medicover The Bridge.

PACHET TRATAMENT GEROVITAL H3 FIOLE: 1685 LEI

*pretul nu include investigatiile preliminare de calificare a pacientului pentru tratament