Răzvan Pascu în parteneriat cu Medicover îți oferă reduceri pentru testul COVID-19 și vaccinuri specifice țărilor exotice

Salut, Sunt Răzvan Pascu și îmi doresc să continuăm să călătorim în siguranță, chiar și în contextul actual. Testarea COVID-19 va fi parte din călătoriile noastre din următoarea perioadă, multe dintre ţările lumii deja cer test PCR şi tot mai multe o vor face.


Am gândit împreună cu echipa Medicover un discount de 15% oferit tuturor celor care au nevoie să își facă testul COVID-19, dar şi programare cu prioritate pentru testare, precum şi rezultatul livrat inclusiv în limba engleză (gratuit, la cerere).


15% discount pentru testarea COVID și vaccinuri specifice țărilor exotice


În urma acestui parteneriat, persoanele interesate de testarea COVID de tip RT-PCR sau de vaccinurile specifice țărilor exotice, recomandate sau obligatorii pentru intrarea în unele ţări din lume (exemplu: anti-hepatită A, anti-febra galbenă, anti-febra tifoidă sau anti-difterie) beneficiază de 15% reducere în unitățile medicale Medicover din toată ţara folosind formularul de contact de mai jos sau codul de reducere „Răzvan Pascu”.

Acord procesare date

Dacă dai click pe butonul "TRIMITE", ești de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate Medicover Romania

Înregistrează-te pentru a primi discountul de 15%

Vei fi apelat pentru programarea testului sau a vaccinului

021 9896

ONLINE

Introduceți datele personale în formular și veţi fi contactaţi în cel mai scurt timp pentru programare (cu prioritate).

Cum poți beneficia de discountul de 15%?

TELEFONIC

Apelați call center-ul Medicover la numărul 021.9896 (valabil pentru toată țara) și menționați codul de reducere RĂZVAN PASCU.

Cât durează până la primirea rezultatului?

Medicover garantează primirea rezultatului testului COVID-19 în maxim 48 de ore. Dacă aveţi nevoie de rezultat în limba engleză, vă rugăm să precizaţi acest lucru la telefon.

Unde poți face vaccinuri de călătorie în țări exotice?

Centrele noastre de vaccinări internaționale acreditate de Ministerul Sănătații oferă vaccinare profilactică pentru o gamă largă de boli tropicale. Programați-vă din timp, înaintea călătoriei, în una dintre clinicile Medicover acreditate de către Institutul Național de Sănătate Publică şi beneficiaţi de discountul de 15% folosind telefonic codul de reducere “Răzvan Pascu” sau înregistrându-vă pe formular pentru a fi contactaţi de colegii noștri:

Unde poți face testarea COVID?

 • Bucuresti - Spitalul Medicover, str Pechea nr. 8 sect 1
 • Cluj - Clinica Medicover Republicii, str Republicii 75
 • Timișoara - Clinica Medicover, blvd Mihai Eminescu 1
 • Brașov - Clinica Medicover, blvd Eroilor, 3
 • Ploiești - Clinica Medicover, str Mihai Eminescu nr. 7-9
 • Constanța - Clinica Iowemed, str IC Bratianu 2-4
 • Oradea - Spital Pelican, str Corneliu Coposu nr 2
 • Slatina - Centrul Medical Phoenix, str Primaverii nr. 6A
 • Târgu Jiu - Centrul Medical Phoenix, str Victoriei nr 142
 • Craiova - Centrul Medical Phoenix, Calea Bucuresti nr 109 bl. R10
 • Craiova - Centrul Medical Phoenix, str Siretului nr. 11