Medicover Romania sustine lupta împotriva cancerului de san printr-o campanie de preventie si constientizare desfasurata în octombrie si noiembrie la nivel national.


Pana pe 30 noiembrie, persoanele care se programeaza pentru efectuarea unei ecografii mamare bilaterale la una din clinicile Medicover din Bucuresti (Victoriei, Pipera, The Bridge), Ploiesti, Iasi, Galati, Timisoara, precum si în centrele medicale Phoenix din Craiova, Slatina si Dragasani si Iowemed din Constanta, vor beneficia de un discount de 30% la acest serviciu.

Ecografia mamara, recomandata anual, incepand cu varsta de 30 de ani poate ajuta la depistarea precoce a cancerului de san, cand boala este mai usor de tratat. Prin acest tip de screening efectuat regulat are loc evaluarea proactiva a tesutului mamar, inainte de aparitia semnelor sau simptomelor specifice bolii.

Istoricul familial, varsta, factorii genetici, densitatea mai mare a tesutului mamar precum si greutatea corporala pot fi considerati factori de risc in aparitia cancerului de san. Nu aveti nevoie de antecedente familiale pentru a dezvolta cancer de san. Doar 15% dintre paciente cu cancer la san au avut un membru al familiei cu aceasta boala.

Adresati-va medicului atunci cand constati o schimbare la nivelul sanilor. In general, primul simptom vizibil este prezenta nodulilor la nivelul unui san sau a ambilor sani. Chiar daca in 80% din cazuri acesti noduli sunt benigni, acest lucru poate fi stabilit doar in urma unui control de rutina si a unei ecografie de san sau a unei mamografii.

Acord procesare date

Formularul de programare

Pentru programarea unei Ecografii Mamare Bilaterale poti apela call center

sau completeaza

si te sunam noi

Copyright © Medicover Romania 2021 All Rights Reserved.