E timpul sa nu mai privesti cu nostalgie sau regret erectiile de alta data, pentru ca acum Medicover iti ofera un tratament nou pe piata din Romania, cu ajutorul tehnologiei ESWT.

Procedura medicala este disponibila in clinica Medicover The Bridge din Bucuresti , fiind efectuata de catre medic cu ajutorul unui aparat cu unde de soc, care revigoreaza vascularizarea peniana si astfel trateaza disfunctia erectila.

Tratamentul este nedureros, non-invaziv si non-medicamentos pentru disfunctiile erectila de cauza vasculara.

Fa o programare la consultatie

Sau solicita informatii suplimentare

Acord procesare date

Daca dai click pe butonul "TRIMITE", esti de acord cu termenii si conditiile si politica de confidentialitate Medicover Romania

TRATAMENT PRIN TEHNOLOGIA CU ULTRASUNETE

Terapia consta in 10 sedinte saptamanale, fiecare a cate 30 de minute, si presupune aplicarea fasciculelor de ultrasunete pe corpul penian, in sase puncte diferite. Procedura nu este deloc dureroasa, fiind resimtite doar mici furnicaturi la nivelul tegumentului

BENEFICII TRATAMENT

NON INVAZIV | NON MEDICAMENTOS | FARA DURERE | FARA EFECTE SECUNDARE

SPECIALIST MEDICAL

Cu experienta de peste 15 ani in Urologie, Dr. Bogdan Gusanu utilizeaza cele mai noi metode de diagnostic si tratament

"Fata de terapiile actuale, clasice sau chirurgicale, aceasta noua terapie cu unde de soc reprezinta o alternativa intermediara care va fi salutata de marea majoritate a celor afectati de boala aceasta. Tratamentul evita traumele date de o interventie chirurgicala sau dependenta pe care un tratament medical, psihologic vorbind, o creeaza in timp."

TESTIMONIALE

CONSTANTIN T. - 59 ani

“Mi-am dorit o viata sexuala normala si fara sincope. La prezentarea in clinica eram sub pragul de normalitate din pc de vedere sexual. In urma terapiei cu unde de shock am constatat o imbunatatire considerabila si dupa mai bine de 6 luni totul a ramas intact ca dupa procedura”


VIOREL B. - 52 ani

“In urma tratamentului cu unde de shock precum si a tratamentului medicamentos am observat o imbunatatire a situatiei mele, care a inceput sa se estompeze dupa o perioada de 3 - 4 luni de la terminarea tratamentului”

ANONIM - 41 ani

“La inceputul tratamentului aveam dificultate in a avea si a mentine o erectie ferma iar in timpul tratamentului am observat o ameliorare de aproximativ 20%. Dupa tratament, la distanta de 2-3 luni , situatia s-a ameliorat cu aproximativ 30% iar dupa 6 luni de la terminarea tratamentului estimez o ameliorare de 60-70% fata de inceputul tratamentului”

EDUARD N. - 59 ani

“Dupa terminarea tratamentului, am constatat o imbunatatire a activitatii sexuale, respectiv o erectie mai ferma dar nu la parametrii doriti. Dupa 5 luni de la efectuarea tratamentului sunt relativ multumit de rezultatele obtinute“

DANIEL P. – 42 ani

“In timpul tratamentului am remarcat un progress si am avut o viata sexuala aproape normala care s-a imbunatatit pe parcursul sedintelor bineinteles si cu respectarea tratamentului medicamentor primit de la medic. Aceasta imbunatatire a continuat si dupa terminarea tratamentului chiar si dupa 6 luni. Recomand acest program cu cea mai mare deschidere”

ANONIM - 38 ani

“Am simtit o oarecare imbunatatire din timpul sedintelor, situatie care nu s-a modificat in 9 luni de la terminarea tratamentului. Totusi, imbunatatirea nu a fost suficienta incat sa pot intretine raporturi sexuale de calitate. Mi s-a mentionat de la inceput ca daca afectiunea este de cauza venoasa voi avea sanse de reusita mai mici”

ANONIM - 43 ani

“Tratamentul shock-wave a reprezentat pentru mine o solutie la o problema neplacuta. Intr-un mod neinvaziv si nedureros, tratamentul mi-a imbunatatit performantele sexuale si mi-a redat increderea in mine. Il recomand, tuturor, ca o alternativa la orice alt tratament”

RADU P. - 30 ani

“In timpul tratamentului am constatat o imbunatatire a calitatii erectiei. Efectele tratamentului s-au diminuat dupa o perioada de 2-3 luni. Nu sunt sigur daca eficacitatea tratamentului a fost afectata si de probleme emotionale”

MARIAN F. - 50 ani

“In timpul tratamentului am simtit o mica imbunatatire a problemei iar dupa terminarea tratamentului s-au diminuat rezultatele”

RAUL D. - 48 ani

“In timpul tratamentului am constatat o imbunatatire moderata a functiei erectile dar, ulterior tratamentului, la un interval de aproximativ 3 luni am avut o imbunatatire accetuata in prezent fiind la un procent de 85% fata de perioada de dinaintea accidentului care a generat disfunctia erectile”

ANONIM - 77 ani

“Tratamentul pentru afectiunea venoasa fata de afectiunea arteriala are eficacitate de aproximativ 20-30%. Consider ca sunt necesare evaluari mai aprofundate atat la inceput cat si la final. Am o parere pozitiva fata de discretia intregului personal “

ANONIM - 58 ani

“Pe perioada cat am facut procedurile, s-a imbunatatit starea de sanatate pentru disfunctia pe care o am dar, datorita faptului ca nu am gasit medicatia prescrisa de medic, dupa aproximativ cateva luni, rezultatele nu mai sunt la fel”

PACHETUL MAN UP

Tratament non-invaziv si non-medicamentos cu ultrasunete

Pachetul include 10 sedinte

PRET PACHET: 5365 LEI