Image

Servicii medicale integrate realizate de catre o echipa dedicata de Ginecologie, solutii de diagnostic rapid si tratament eficient

Chirurgie ginecologica robotica - da Vinci Xi - Spitalul Medicover

ImageImageImage

Programeaza-te acum la unul din specialistii nostri in chirurgia ginecologica

Completeaza formularul de programare si un reprezentant Medicover te va contacta in cel mai scurt timp.

Solicită o programare

Endometrioza

Iti intelegem ingrijorarea si suntem aici sa iti spunem ca medicina are solutii.

Te confrunti cu una din urmatoarele patologii?

ImageImageImage

Fibroame uterine

Cancer endometrial

ImageImage
Image

Alegerea Spitalului Medicover ar putea fi solutia cea mai potrivita si confortabila pentru nevoile tale.

Image

Unele dintre cele mai moderne metode de tratament, aici, la Spitalul Medicover

Ai acces la metode chirurgicale avansate, care ofera solutii minim invazive si perioade de recuperare reduse. Tratamentul afectiunilor ginecologice este acum efectuat cu ajutorul sistemului chirurgical da Vinci care a revolutionat interventiile chirurgicale imbunatatind precizia si flexibilitatea in timpul interventiilor si oferind o vizualizare clara a zonei operate.

Image

Sistemul chirurgical

da Vinci Xi

Avantaje in realizarea interventiilor

 • precizie sporita a operatiei
 • risc mai mic de complicatii majore
 • incizii cu dimensiuni reduse
 • reducerea riscului de infectii
 • minime pierderi de sange
 • recuperare mai rapida dupa operatie
 • cicatrici mai mici si mai putine
 • durata de spitalizare redusa
 • mult mai putina durere post operatorie

Avantaje in recuperare post operatorie

Sistemul chirurgical

da Vinci Xi

Avantaje in realizarea interventiilor

 • precizie sporita a operatiei
 • risc mai mic de complicatii majore
 • incizii cu dimensiuni reduse
 • reducerea riscului de infectii
 • minime pierderi de sange

Avantaje in recuperare post operatorie

 • recuperare mai rapida dupa operatie
 • cicatrici mai mici si mai putine
 • durata de spitalizare redusa
 • mult mai putina durere post operatorie

Interventii chirugicale realizabile cu ajutorul sistemului chirurgical da Vinci Xi

Icon

Operatie endometrioza

Operatia pentru endometrioza implica eliminarea chirurgicala a tesutului endometrial crescut in afara uterului pentru a reduce durerea si a imbunatati fertilitatea.


Operatie de cancer endometrial

Operatia de cancer endometrial (histerectomia totala) implica indepartarea uterului si a colului uterin. Cu ajutorul sistemului chirurgical Da Vinci se efectueaza prin incizii mici, asigurand o indepartare precisa a uterului cu impact redus asupra pacientului.


Operatie fibrom uterin

Operatia de fibrom uterin consta in indepartarea chirurgicala a tumorilor benigne din uter, avand scopul de a ameliora simptomele precum sangerarile abundente si durerea. Operatia cu ajutorul sistemului chirurgical Da Vinci reprezinta o abordare minim invaziva la chirurgia traditioanala. Prin mici incizii realizate in abdomen se realizeaza cu o precizie superioara indepartarea fibromului.

IconIcon

Echipa medicala experimentata

Echipa de ginecologie de la Spitalul Medicover este formata din medici cu o inalta calificare si o experienta vasta in domeniu. Acestia se angajeaza sa ofere pacientelor cele mai bune servicii medicale, bazandu-se pe expertiza si cunostintele lor pentru a realiza diagnosticarea precisa si tratamentul eficient.

Dr. Ionut-Adrian

Ion

Medic primar

Ginecologie


Sef sectie

Chirurgie ginecologica

Medic specialist

Ginecologie


Doctor in Stiinte Medicale

Dr. Mihaela-Alexandra

Radu

ImageImage

Calitatea serviciilor, transparenta si comunicarea deschisa fac din Spitalul Medicover un loc in care te poti simti in siguranta.


Rezervele Spitalului Medicover reprezinta o combinatie armonioasa intre functionalitate si design, inspirate din stilul minimalist scandinav.


Beneficiezi de un sentiment profund de siguranta, de la primul contact cu personalul medical al spitalului si pana la finalizarea procedurilor medicale.


Increderea in echipa medicala si in tehnologia folosita este un factor crucial in procesul de vindecare si recuperare.

Te simti in siguranta

Image

Intrebari frecvente

Icon

Cat costa?

Inainte de a te ingrijora de costuri, e important sa stii ca Spitalul Medicover ofera o gama de facilitati de finantare pentru interventiile chirurgicale.


In principal, in consultatia pre-operatorie puteti obtine informatii mult mai exacte legate de costuri.

Am simptome dar nu stiu daca trebuie operatie si ce tip? Ce fac?

Daca ai simptome care te ingrijoreaza, cel mai indicat ar fi sa programezi chiar acum o consultatie cu un medic ginecolog la Spitalul Medicover. El va fi in masura sa evalueze simptomele, sa recomande investigatii suplimentare daca este necesar si sa determine daca ai nevoie de o interventie chirurgicala.

IconIconIconIcon

Cat dureaza recuperarea?

Desi timpul de recuperare poate varia, avand in vedere experienta si cunostintele echipei de Chirurgie urologica, puteti avea incredere ca va vor sustine in fiecare etapa a recuperarii si vor face tot posibilul pentru a va ajuta sa reveniti la o viata normala cat mai repede.


Durata recuperarii dupa o interventie chirurgicala urologica poate varia semnificativ in functie de mai multi factori inclusiv tipul interventiei, starea generala de sanatate, varsta si eventualele complicatii care pot aparea.


Interventie chirurgicala robotica - Interventiile robotice cu sistemul da Vinci, sunt minim invazive si au avantajul unei precizii imbunatatite, a unui control mai bun si a unei vizualizari tridimensionale. De obicei recuperarea dupa o interventie robotica este mai rapida decat cea dupa o interventie traditionala, multi pacienti pot pleca acasa in 3-4 zile si pot reveni la activitatile lor normale in 2-4 saptamani.


Interventie chirurgicala laparoscopica - asemanator cu procedurile robotice, interventiile laparoscopice sunt minim invazive, folosindu-se incizii mici si o camera video pentru a ghida chirurgul. De obicei recuperarea dupa o interventie laparoscopica este mai rapida decat cea dupa o interventie traditionala, pacientii pot pleca acasa in 3-5 zile si pot reveni la activitatile normale foarte repede.Ce avantaje ofera chirurgia minim invaziva in ginecologie?

In general, chirurgia minim invaziva ofera o recuperare mai rapida, durere mai redusa, sangerare mai putina si cicatrici mai mici decat chirurgia traditionala deschisa.


Cum ma pot pregati pentru o interventie chirurgicala ginecologica?

Urmati toate instructiunile medicului, efectuati toate investigatiile recomandate, discutati despre medicamentele pe care le luati si respectati orice restrictii alimentare sau legate de lichide.


Daca aveti intrebari sau preocupari specifice legate de o interventie chirurgicala ginecologica, este vital sa discutati cu un ginecologul sau cu chirurgul dumneavoastra.

Programeaza-te acum pentru o consultatie la Spitalul Medicover.

FORMULAR PROGRAMARE

Copyright © Medicover Romania 2024 All Rights Reserved.