Image

Servicii medicale integrate realizate de catre o echipa dedicata de Chirurgie generala, solutii de diagnostic rapid si tratament eficient

Chirurgie generala la Spitalul Medicover cu decontare CAS

ImageImageImage

Programeaza-te acum la unul din specialistii nostri in chirurgia generala

Completeaza formularul de programare si un reprezentant Medicover te va contacta in cel mai scurt timp.

Solicită o programare

Apendicita

Colecistita

Eventratie

Hemoroizi

Hernie

Iti intelegem ingrijorarea si suntem aici sa iti spunem ca medicina are solutii.

Te confrunti cu una din urmatoarele patologii?

ImageImageImage

Alegerea Spitalului Medicover ar putea fi solutia cea mai potrivita si confortabila pentru nevoile tale.

Image

Echipa medicala

Echipa de Chirurgie generala de la Spitalul Medicover este formata din medici cu o inalta calificare si o experienta vasta in domeniu. Acestia se angajeaza sa ofere pacientilor cele mai bune servicii medicale, bazandu-se pe experienta si cunostintele lor pentru a realiza diagnosticarea precisa si tratamentul eficient.

Medic primar

Chirurgie generala


Sef sectie

Chirurgie generala

Image

Dr. Bogdan

Serban

Image

Dr. Radu Zamfir

Medic primar

Chirurgie generala

Medic primar

Chirurgie generala

Dr. Mihai Ionescu

Image

Dr. George Sireteanu

Medic primar

Chirurgie generala

Image

Medic primar

Chirurgie generala

Dr. Roxana Ristea

Image

Unele dintre cele mai moderne metode de tratament, aici, la Spitalul Medicover

Ai acces la metode chirurgicale avansate, care ofera solutii minim invazive si perioade de recuperare reduse. Tehnicile de chirurgie laparoscopica au devenit standard, oferind in felul acesta recuperari mai rapide.

Operatie de hemoroizi

Operatia de hemoroizi presupune indepartarea sau ligatura formatiunilor vasculare inflamate din regiunea anala, utilizand tehnici chirurgicale specializate.


Operatie de hernie

Operatia de hernie implica repararea unei deschideri sau slabiciuni in peretele abdominal, folosind adesea o plasa chirurgicala pentru a intari zona afectata si a preveni recidivele.


Operatie de eventratie

Operatia de eventratie implica repararea unei zone slabite sau rupte a peretelui abdominal, folosind adesea o plasa pentru a preveni protruziile viitoare ale organelor interne.

Operatie de apendicita

Apendicita este tratata prin apendicectomie, o procedura in care apendicele inflamat sau infectat este indepartat printr-o incizie sau prin chirurgie laparoscopica.


Operatie de colecist

Operatia de colecist, denumita si colecistectomie, presupune indepartarea vezicii biliare. Procedura se poate efectua fie prin chirurgie deschisa, fie laparoscopic.

IconIconIconIconIconImage

Te simti in siguranta

Calitatea serviciilor, transparenta si comunicarea deschisa fac din Spitalul Medicover un loc in care te poti simti in siguranta.


Rezervele Spitalului Medicover reprezinta o combinatie armonioasa intre functionalitate si design, inspirate din stilul minimalist scandinav.


Beneficiezi de un sentiment profund de siguranta, de la primul contact cu personalul medical al spitalului si pana la finalizarea procedurilor medicale.


Increderea in echipa medicala si in tehnologia folosita este un factor crucial in procesul de vindecare si recuperare.

Image

Intrebari frecvente

Icon

Cat costa?

Inainte de a te ingrijora de costuri, e important sa stii ca Spitalul Medicover ofera o gama de facilitati de finantare pentru interventiile chirurgicale. In plus, la anumite interventii o parte din suma este decontata CAS si este variabila in functie de complexitatea cazului.


In principal, in consultatia pre-operatorie puteti obtine informatii mult mai exacte legate de costuri.

Cat dureaza recuperarea dupa o operatie generala?

Timpul de recuperare variaza in functie de tipul interventiei chirurgicale efectuate, starea de sanatate a pacientului si alti factori individuali. Poate fi de la cateva zile pana la cateva saptamani sau chiar luni.


Exista riscuri asociate cu chirurgia generala?

Ca orice procedura chirurgicala, exista riscuri asociate cu chirurgia generala, cum ar fi infectii, sangerare, reactii adverse la anestezie si complicatii postoperatorii. Este important sa discutati cu chirurgul despre aceste riscuri inainte de operatie.


Ce tipuri de operatii sunt efectuate de chirurgi generali?

Chirurgii generali pot efectua o varietate de interventii, de la proceduri minim invazive, cum ar fi laparoscopia, pana la interventii majore, cum ar fi rezectiile intestinale sau operatii pe organele abdominale.


Ce tehnologie este folosita in chirurgia minim invaziva?

Chirurgia minim invaziva utilizeaza tehnici avansate, precum laparoscopia, pentru a efectua interventii cu incizii mai mici, rezultand in recuperare mai rapida si cicatrici reduse pentru pacient.


Care sunt avantajele chirurgiei minim invazive comparativ cu tehnicile chirurgicale traditionale?

Avantajele includ o recuperare mai rapida, reducerea durerii postoperatorii, cicatrici mai mici si o scurtare a spitalizarii.


Cum difera timpul de recuperare pentru chirurgia minim invaziva fata de chirurgia traditionala?

Timpul de recuperare pentru chirurgia minim invaziva este adesea semnificativ mai scurt si mai putin dureros comparativ cu chirurgia traditionala, datorita inciziilor mai mici si traumei reduse a tesuturilor.


Cum ma pot pregati pentru o procedura minim invaziva?

Pregatirea include discutii cu medicul, efectuarea de teste preoperatorii, urmarea instructiunilor privind alimentatia si medicatia si planificarea recuperarii postoperatorii.


Exista situatii in care chirurgia traditionala este preferata in fata celei minim invazive?

Da, in functie de complexitatea cazului. Desi chirurgia minim invaziva ofera multe avantaje, exista situatii in care chirurgia traditionala poate fi preferata.

Am simtome dar nu stiu daca trebuie operatie si ce tip? Ce fac?

Daca ai simptome care te ingrijoreaza, cel mai indicat ar fi sa programezi chiar acum o consultatie cu un medic la Spitalul Medicover. El va fi in masura sa evalueze simptomele, sa recomande investigatii suplimentare daca este necesar si sa determine daca ai nevoie de o interventie chirurgicala.

IconIconIconIconIconIconIconIconIcon

Programeaza-te acum pentru o consultatie la Spitalul Medicover.

FORMULAR PROGRAMARE

Copyright © Medicover Romania 2024 All Rights Reserved.