Image

Servicii medicale integrate realizate de catre o echipa dedicata de Chirurgie generala, solutii de diagnostic rapid si tratament eficient

Chirurgie generala robotica - da Vinci Xi - Spitalul Medicover

ImageImageImage

Programeaza-te acum la unul din specialistii nostri in chirurgia generala

Completeaza formularul de programare si un reprezentant Medicover te va contacta in cel mai scurt timp.

Solicită o programare

Iti intelegem ingrijorarea si suntem aici sa iti spunem ca medicina are solutii.

Te confrunti cu una din urmatoarele patologii?

ImageImageImageImageImageImage

Cancer de colon sau rect

Hernie hiatala si boala de reflux

Hernie inghinala sau ombilicala

Alegerea Spitalului Medicover ar putea fi solutia cea mai potrivita si confortabila pentru nevoile tale.

Image

Unele dintre cele mai moderne metode de tratament, aici, la Spitalul Medicover

Ai acces la metode chirurgicale avansate, care ofera solutii minim invazive si perioade de recuperare reduse. Tratamentul afectiunilor cu ajutorul tehnologiilor robotice, precum sistemul chirurgical da Vinci, au revolutionat abordarile chirurgicale permitand interventii cu precizie milimetrica si flexibilitate superioara.

Image

Sistemul chirurgical

da Vinci Xi

Avantaje in realizarea interventiilor

 • precizie sporita a operatiei
 • risc mai mic de complicatii majore
 • incizii cu dimensiuni reduse
 • reducerea riscului de infectii
 • minime pierderi de sange
 • recuperare mai rapida dupa operatie
 • cicatrici mai mici si mai putine
 • durata de spitalizare redusa
 • mult mai putina durere post operatorie

Avantaje in recuperare post operatorie

Sistemul chirurgical

da Vinci Xi

Avantaje in realizarea interventiilor

 • precizie sporita a operatiei
 • risc mai mic de complicatii majore
 • incizii cu dimensiuni reduse
 • reducerea riscului de infectii
 • minime pierderi de sange

Avantaje in recuperare post operatorie

 • recuperare mai rapida dupa operatie
 • cicatrici mai mici si mai putine
 • durata de spitalizare redusa
 • mult mai putina durere post operatorie

Operatie de cancer de colon sau rect

Laparoscopia cu sistemul chirurgical da Vinci se efectueaza prin incizii minuscule prin care medicul indeparteaza tumora cu ajutorul instrumentele robotice de la o consola specializata, pentru o interventie precisa si minim invaziva, superioara laparoscopiei conventionale.


Operatie de hernie inghinala sau ombilicala

Operatia de hernie cu ajutorul sistemului chirurgical da Vinci implica repararea unei deschideri sau slabiciuni in peretele abdominal prin incizii foarte mici, folosind adesea o plasa chirurgicala pentru a intari zona afectata si a preveni recidivele.


Operatie de hernie hiatala

Operatia de hernie hiatala utilizand sistemul chirurgical da Vinci Xi reprezinta o interventie minim invaziva care trateaza protruzia stomacului in torace prin diafragm; hernia hiatala fiind aceasta deviere anormala a stomacului in torace prin orificiul diafragmatic, adesea asociata cu boala de reflux gastroesofagian.

IconIconIcon

Interventii chirugicale realizabile cu ajutorul sistemului chirurgical da Vinci Xi

Echipa medicala

Echipa de Chirurgie generala de la Spitalul Medicover este formata din medici cu o inalta calificare si o experienta vasta in domeniu. Acestia se angajeaza sa ofere pacientilor cele mai bune servicii medicale, bazandu-se pe experienta si cunostintele lor pentru a realiza diagnosticarea precisa si tratamentul eficient.

Dr. Bogdan

Serban

Medic primar

Chirurgie generala


Sef sectie

Chirurgie generala

Medic primar

Chirurgie generala

Dr. Roxana Ristea

ImageImage

Calitatea serviciilor, transparenta si comunicarea deschisa fac din Spitalul Medicover un loc in care te poti simti in siguranta.


Rezervele Spitalului Medicover reprezinta o combinatie armonioasa intre functionalitate si design, inspirate din stilul minimalist scandinav.


Beneficiezi de un sentiment profund de siguranta, de la primul contact cu personalul medical al spitalului si pana la finalizarea procedurilor medicale.


Increderea in echipa medicala si in tehnologia folosita este un factor crucial in procesul de vindecare si recuperare.

Te simti in siguranta

Image

Intrebari frecvente

Icon

Cat costa?

Inainte de a te ingrijora de costuri, e important sa stii ca Spitalul Medicover ofera o gama de facilitati de finantare pentru interventiile chirurgicale.


In principal, in consultatia pre-operatorie puteti obtine informatii mult mai exacte legate de costuri.

Cat dureaza recuperarea?

Desi timpul de recuperare poate varia, avand in vedere experienta si cunostintele echipei de Chirurgie urologica, puteti avea incredere ca va vor sustine in fiecare etapa a recuperarii si vor face tot posibilul pentru a va ajuta sa reveniti la o viata normala cat mai repede.


Durata recuperarii dupa o interventie chirurgicala urologica poate varia semnificativ in functie de mai multi factori inclusiv tipul interventiei, starea generala de sanatate, varsta si eventualele complicatii care pot aparea.


Interventie chirurgicala robotica - Interventiile robotice cu sistemul da Vinci, sunt minim invazive si au avantajul unei precizii imbunatatite, a unui control mai bun si a unei vizualizari tridimensionale. De obicei recuperarea dupa o interventie robotica este mai rapida decat cea dupa o interventie traditionala, multi pacienti pot pleca acasa in 3-4 zile si pot reveni la activitatile lor normale in 2-4 saptamani.


Interventie chirurgicala laparoscopica - asemanator cu procedurile robotice, interventiile laparoscopice sunt minim invazive, folosindu-se incizii mici si o camera video pentru a ghida chirurgul. De obicei recuperarea dupa o interventie laparoscopica este mai rapida decat cea dupa o interventie traditionala, pacientii pot pleca acasa in 3-5 zile si pot reveni la activitatile normale foarte repede.


Ce avantaje ofera chirurgia minim invaziva?

In general, chirurgia minim invaziva ofera o recuperare mai rapida, durere mai redusa, sangerare mai putina si cicatrici mai mici decat chirurgia traditionala deschisa.


Cum ma pot pregati pentru o interventie chirurgicala?

Urmati toate instructiunile medicului, efectuati toate investigatiile recomandate, discutati despre medicamentele pe care le luati si respectati orice restrictii alimentare sau legate de lichide.


Daca aveti intrebari sau preocupari specifice legate de o interventie chirurgicala, este vital sa discutati cu medicul sau cu chirurgul dumneavoastra.

Am simtome dar nu stiu daca trebuie operatie si ce tip? Ce fac?

Daca ai simptome care te ingrijoreaza, cel mai indicat ar fi sa programezi chiar acum o consultatie cu un medic la Spitalul Medicover. El va fi in masura sa evalueze simptomele, sa recomande investigatii suplimentare daca este necesar si sa determine daca ai nevoie de o interventie chirurgicala.

IconIconIconIcon

Programeaza-te acum pentru o consultatie la Spitalul Medicover.

FORMULAR PROGRAMARE

Copyright © Medicover Romania 2024 All Rights Reserved.