Image

Diagnostic si interventii minim-invazive cu echipamente de top pentru tratarea bolilor de inima si ale vaselor de sange.

Cardiologie interventionala

ImageImageImage

Programeaza-te acum pentru un diagnostic precis

Completeaza formularul de programare si un reprezentant Medicover te va contacta in cel mai scurt timp.

Solicită o programare

Angina pectorala

Aritmii cardiace – fibrilatie atriala

Boala coronariana

Boala arteriala periferica – stenoza arterelor

Defecte congenitale de cord

Infarct miocardic

Insuficienta cardiaca

Tahicardie ventriculara

Iti intelegem ingrijorarea si suntem aici sa iti spunem ca medicina are solutii.

Te confrunti cu una din urmatoarele patologii?

ImageImageImage

Alegerea Spitalului Medicover ar putea fi solutia cea mai potrivita si confortabila pentru nevoile tale.

Image

Unele dintre cele mai moderne metode de diagnostic si tratament, aici, la Spitalul Medicover

Cardiologia interventionala este o alternativa moderna, mai putin invaziva, la chirurgia cardiovasculara. Instrumentele si dispozitivele specializate de mici dimensiuni utilizate in cardiologia interventionala au multiple beneficii pentru pacienti, facilitand recuperarea mai rapida si diminuarea riscului de complicatii.

Implantul de stent coronarian

Este o procedura medicala care implica plasarea unui tub mic si expandabil in arterele inimii pentru a mentine deschiderea acestora si a imbunatati fluxul sanguin.

Angioplastia coronariana

Este o interventie medicala utilizata pentru a deschide arterele ingustate ale inimii si a imbunatati fluxul sanguin catre muschiul cardiac.

ImageImage

Proceduri frecvente:

Indepartarea placii de aterom

Este o procedura medicala care vizeaza eliminarea depozitelor de grasime si alte substante de pe peretii arterelor pentru a imbunatati fluxul sanguin si a preveni complicatiile cardiovasculare.

ImageImage

Medic cu o inalta calificare

Dr. Radu Pretorian se bazeaza pe experienta si cunostintele sale pentru a realiza diagnosticarea precisa si tratamentul eficient.

Medic primar Cardiologie

Competenta in

Cardiologie interventionala

Image

Dr. Radu Pretorian

ImageImage

Te simti in siguranta

Calitatea serviciilor, transparenta si comunicarea deschisa fac din Spitalul Medicover un loc in care te poti simti in siguranta.


Rezervele Spitalului Medicover reprezinta o combinatie armonioasa intre functionalitate si design, inspirate din stilul minimalist scandinav.


Beneficiezi de un sentiment profund de siguranta, de la primul contact cu personalul medical al spitalului si pana la finalizarea procedurilor medicale.


Increderea in echipa medicala si in tehnologia folosita este un factor crucial in procesul de vindecare si recuperare.

Image

Intrebari frecvente

Icon

Cat costa?

Inainte de a te ingrijora de costuri, e important sa stii ca Spitalul Medicover ofera o gama de facilitati de finantare pentru procedurile de cardiologie interventionala, inclusiv decontare partiala CAS.

Cat dureaza recuperarea dupa o procedura?

Timpul de recuperare variaza in functie de tipul interventiei minim invazive efectuate, starea de sanatate a pacientului si alti factori individuali. Perioada de recuperare dupa o coronarografie este de regula 24 ore.


Exista riscuri asociate cu procedurile de cardiologie interventionala?

Interventiile cardiace au asociate anumite riscuri, care pot varia in functie de specificul procedurii si starea generala de sanatate a pacientului. Este important ca pacientii sa discute cu medicul lor despre toate riscurile si beneficiile asociate cu fiecare procedura in parte pentru a lua o decizie informata referitoare la tratament.


Ce tehnologie este folosita in cazul interventiilor cardiace?

Tehnologiile utilizate in interventiile cardiace sunt variate si sofisticate, fiecare procedura beneficiind de echipamente si metode specifice care ajuta la imbunatatirea rezultatelor si la minimizarea riscurilor.


Cum ma pot pregati pentru o interventie cardiaca?

Pregatirea pentru interventiile cardiace implica o serie de pasi importanti pentru a asigura siguranta si eficacitatea procedurii. Recomandarile generale sunt urmatoarele: consultatii preoperatorii, informeaza-ti medicule despre orice medicatie iei, evitarea fumatului si alcoolului.

IconIconIconIcon

Programeaza-te acum pentru o consultatie la Spitalul Medicover.

FORMULAR PROGRAMARE

Copyright © Medicover Romania 2024 All Rights Reserved.