Abonamente
IMM ESSENTIAL
IMM ACTIV
Contact

IMM-URI SI START-UP-URI

PACHETUL MEDICAL POTRIVIT AFACERII TALE

AVEM GRIJA SA PRIMESTI

Pentru ca fiecare afacere e diferita, insa cu totii avem nevoie de aceeasi grija medicala, venim in intampinarea micilor antreprenori cu doua pachete medicale adaptate IMM-urilor si Start-up-urilor cu planuri mari de afaceri, insa cu pana la 100 de angajati

Pachetele medicale ce includ si servicii de medicina muncii sunt concepute sa corespunda domeniului in care activeaza firma si astfel, sa ofere beneficii personalizate.

Oriunde ai fi in tara, nu-ti face griji. Abonamentele sunt valabile in toata reteaua Medicover, inclusiv in clinicile partenere.

Serviciile de medicina a muncii sunt concepute in functie de riscurile profesionale specifice industriei in care se incadreaza firma: IT&C, Constructii, Arhitectura, Avocatura, Alimentatie, Auto.

Fiecare pachet medical ofera acces la o gama larga de servicii, de la consultatii si analize uzuale pana la investigatii complexe, cat si la specialitati medicale de baza precum MG / MI, ginecologie, oftalmologie, O.R.L. si dermatologie.

Acord procesare date

Daca dai click pe butonul "TRIMITE", esti de acord cu termenii si conditiile si politica de confidentialitate Medicover Romania

Solicita o oferta personalizata

021 9896

GANDIT PENTRU AFACEREA TA

ACOPERIRE NATIONALA

MEDICINA MUNCII

BENEFICII ANGAJATI

ALEGE PACHETUL POTRIVIT PENTRU AFACEREA TA

PRETURI INCEPAND CU 2.99 EURO / LUNA

Copyright © Medicover Romania 2021 All Rights Reserved.